Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

30/3/2018 - Ημερίδα-Φαρσοκωμωδία μέρος 2ο

Σε συνέχεια της ημερίδας-φαρσοκωμωδίας του Δήμου Βόλου με ομιλητή τον κ. Ανδρεόπουλο πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΑΓΕΤ, αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 οργανώνεται άλλη μία παρωδία και κακή απομίμηση ενημερωτικής ημερίδας. Η ΑΓΕΤ ψάχνοντας για χειροκροτητές καλεί συγκεκριμένους φορείς της πόλης μας αφήνοντας εκτός ενημέρωσης τους πολίτες και τις οργανώσεις που ανησυχούν για την υγεία τους. Το ακροατήριο είναι επιλεγμένο, όχι όμως για να ακούσει η ΑΓΕΤ τις ανησυχίες του, αλλά για να στείλει σε όλη την πόλη μήνυμα υποταγής. Αναμένουμε από όλους τους φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην ξεπουληθούν για πολιτικούς ή οικονομικούς λόγους. Ήδη οι περισσότεροι έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της καύσης σκουπιδιών. Αναμένονται και οι υπόλοιποι μετά και τα αποτελέσματα της «ενημέρωσης» από την ΑΓΕΤ.

Με μια προκλητική ανακοίνωσή της η Lafarge-Ηolcim κατατάσσει το Βόλο στην ίδια σειρά με αφρικανικές πόλεις, στις οποίες λειτουργεί ως αποικιοκρατική δυναστεία εν έτη 2018. Αν είναι δυνατόν!

Ο δρόμος του αγώνα των υγιών δυνάμεων της πόλης είναι ανοιχτός και φωτεινός. Οι φορείς της πόλης δεν θα παζαρέψουν τη δημόσια υγεία σε καμία περίπτωση! Όσοι «Εφιάλτες» σχεδιάζουν την εξυπηρέτηση των σχεδίων της σύντομα θα αποκαλυφθούν και θα απομονωθούν. Η άρνηση της ΑΓΕΤ να κάνει διάλογο με τις συσπειρωμένες δυνάμεις των πολιτών φανερώνει την αδυναμία της να πείσει ότι η καύση σκουπιδιών είναι ακίνδυνη.

Ο αγώνας μας μετά την άρνηση της κυβέρνησης να ανακαλέσει την άδεια καύσης RDF και PET COKE αποκτά νέα χαρακτηριστικά καθώς οι μάσκες πέφτουν και οι εχθροί του λαού εμφανίζονται ένας ένας ή και δύο δύο. Θα τους νικήσουμε!

Καλούμε όλους τους πολίτες, τους δημοτικούς συμβούλους, τους φορείς της πόλης και τις οργανώσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή 11:30 στην πύλη της ΑΓΕΤ Ηρακλής. Όλοι όσοι αντιστέκονται στην καύση σκουπιδιών πρέπει να είναι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου